Meer artikelen
Expositie schilderijen Rein Halbersma

Expositie schilderijen Rein Halbersma

Nog tot en met 3 maart!!

Rein Halbersma heeft zich in zijn leven meer dan 40 jaar gewijd aan de kunst van het schilderen. In de zomermaanden trok Rein erop uit om landschappen te tekenen en te aquarelleren. Rein wilde composities die in gedachten ontstaan, al schilderend verbeelden. Om op gevoel zo dicht mogelijk bij het onderwerp te komen. Dat leverde prachtige schilderijen op.

Mienskipshûs Doarpstsjerke Mitselwier heeft zijn werken eerder mogen exposeren. Rein vond het fijn dat zijn werken hier werden getoond. Het is ons een eer om in overleg met de familie van Rein nogmaals een exposite samen te stellen.

Tentoongesteld worden aquarellen en olieverfschilderijen die zijn geïnspireerd op de mooie landschappen van Fryslând aangevuld met werken van dieren. De werken zijn te koop.

De expositie is te bezichtigen tijdens de openingstijden op zaterdag en zondagmiddag van 13:30 tot 17:00 uur tot en met zondag 3 maart a.s..

Jullie worden uitgenodigd  voor een bezoek aan deze bijzondere expositie in de fraai gerestaureerde kerk midden in het beschermde dorpsgezicht van Mitselwier. Toegang is gratis. Een gift wordt uiteraard van harte op prijs gesteld.

bron: eropuitinfriesland.nl

Dit is onze eigen website met de scherpste prijs. Klik hier voor onze accommodaties of stel ons persoonlijk een vraag. Of lees verder met , of ga naar het overzicht van alle artikelen.

Gepubliceerd 24-02-2024 / Copyright © Tusken Wad en Wâld