Meer artikelen
De Kollumer Kaasdagen zijn terug

De Kollumer Kaasdagen zijn terug

KOLLUM – Na vijf jaar komt er eindelijk weer een echte feesttent tijdens de feestweek in Kollum. Na de feestweek van 2019, waar het feest in de sporthal plaats vond, twee corona jaren en 2022 toen het organisatorisch te kort dag was om een mooi programma te realiseren, gaat het nu dan eindelijk gebeuren.

Een gigantische feesttent op het vertrouwde Maartensplein, met een prachtig programma voor jong en oud! De feestcommissie van ondernemers vereniging HIM zijn samen met him-lid en horeca ondernemer Johnny de Vries om de tafel gegaan en hebben de schouders er onder gezet.

Na veel voorbereidingen start de feestweek vrijdag 21 april a.s. en eindigt traditioneel op Koningsdag. Tevens is besloten om de naam ‘Kollumer kaasdagen’ weer nieuw leven in te blazen en proberen ze met z’n allen deze sterke naam weer op de kaart te krijgen.

Dit is onze eigen website met de scherpste prijs. Klik hier voor onze accommodaties of stel ons persoonlijk een vraag. Of lees verder met , of ga naar het overzicht van alle artikelen.

Gepubliceerd 20-04-2023 / Copyright © Tusken Wad en Wâld